Vitality

24.90 

Primerjaj

Opis

Ko prihajamo v leta enostavno naše mišice začnejo propadati, tudi zaradi tega, ker hrano slabše predelamo in ne dobimo več toliko koristnih beljakovin, kot takrat, ko smo mladi. Začnemo se manj gibati in naše mišice oslabijo. Večkrat se naša teža ne spreminja, začne pa se spreminjati oblika telesa, mišice so bolj ohlapne, začne se nabirati okrog trebuha in oslabi tudi naše srce, ki je najmočnejša mišica. Tudi večina avtoimunskih obolenj prispeva k propadanju mišic in posledično k slabenju kvalitete našega življenja. Tukaj vsekakor govorimo o Multipla, Parkinsonovem obolenju,…

Pri 40. letu že nekako izgubimo 10 % naše mišične mase, pri 70. letu pa že kar 40 %.
Po 50. letu se izguba mišičevja povečuje za 1-2% letno.
Izjemno težko je ohranjati mišično maso, če nismo dovolj fizično aktivni in prav v tej smeri je šla raziskava.

Dr. Tomislav Majič, primarij in kardiolog je prišel tudi do zaključka, da večkrat oslabelo srce pomeni tudi na splošno propad mišic, prej smo utrujeni in naveličani, zato je s svojimi raziskavami prišel do dognanj, ki jih je zajel v izvrstni formuli Vitality.

Artikel vsebuje:
Sirotkine proteine, epicatechin (ekstrakt kakava), ursolno kislino (izvleček jabolčnih olupkov), tomatidin (izvleček iz zelenega paradižnika), stabilni arginin.

Artikel je nepogrešljiv pripomoček pri vseh vnetjih in obolenjih sklepov. Pri vseh avtoimunskih obolenjih, ker ta večinoma pomenijo sistemsko vnetje v telesu.

Uporabnikom bo pomagal k večji moči in manjši utrujenosti, hitrejšemu okrevanju po vsakem obolenju. Zmanjšali bomo vnetja v telesu in bolečine, poskrbeli za prožnejše sklepe, prožno ožilje, boljšo prekrvavitev našega organizma. Zaustavili bomo propad mišic, kljub temu, da nismo fizično aktivni. Skratka, zaustavili bomo naše staranje.

"" je bil dodan na seznam želja.